En
Ro
Panibu

Turul virtual al societăţii Paneurogal

Puteţi vizualiza câteva fotografii din hala de producţie de 2.100 m2 a societăţii Paneurogal, construită in 2006 şi utilată corespunzător normelor Uniunii Europene. Din 2007 s-a investit constant în tehnologizarea şi automatizarea liniilor de producţie, implicand costuri de peste 1 milion de euro.

Vă invităm să urmăriţi o filmare scurtă din fabrica noastră, alături de câteva imagini cu oraşul nostru, Galaţi.

Oraşul Galaţi este situat în zona estică a României, pe malurile Dunării, pe una din cele mai importante artere comercial-fluviale europene, Canalul care leagă Marea Nordului de Marea Neagră. Poziţia sa geografică i-a conferit o istorie încarcată. În perioada 1837 – 1883 oraşul dobândeşte statutul de port liber, Porto-Franco, prin care se realiza un bogat export de cereale în Anglia, Franţa şi Italia. Între anii 1900 şi 1914 în Galaţi avea loc un comerţ intens de cereale  în care se implicau şi reprezentanţii a numeroase consulate străine din oraş.

Actualmente, Galaţi este unul dintre cele mai mari centre economice şi noduri de trafic comercial din România, conectat la principalele coridoare de comunicaţie europeană.  Zona Liberă Galaţi este un punct strategic în zona de Est a oraşului, pe teritoriul acesteia întâlnindu-se căi de comunicaţie rutieră, feroviară mixtă ruso-europeană şi navală.

[ sus ]

Acasă | Despre noi | Produse | Noutăţi | Opinia consumatorului | Responsabilitate socială | Contact
© 2010 S.C. Paneurogal S.R.L. Toate drepturile rezervate