En
Ro
Panibu

Scurt istoric

1994 În 1994 nu ne puteam imagina ca vom ajunge unde suntem astăzi. Eram doar o companie mică, având ca domeniu de activitate prestarea de servicii pentru agricultură.
1997 Ambiţiile noastre erau însă mult mai mari, compania noastră trecând printr-o serie de transformări, ajungând brandul de astăzi. Anul 1997 a marcat trecerea la producţia şi comercializarea de produse de panificaţie.
1998 Din 1998 am lansat şi dezvoltat un produs nou, Crochete cu susan, căruia în 2002 i se alătură Turta dulce. Aceste două produse s-au detaşat net, prin prisma solicitărilor, înregistrând o creştere semnificativă pe parcursul unei perioade scurte de timp.
2004 În 2004, ne-am maturizat şi am conştientizat că aveam nevoie de un amplu proces de retehnologizare, proces ce continuă şi în prezent.
2006 În iunie 2006, întreaga producţie este transferată într-o nouă hală de 2.100 m2, construită şi utilată corespunzător normelor Uniunii Europene, permiţându-ne implementarea unităţii conform sistemului de management al calităţii ISO 9001 şi HACCP.
2007 Pentru a ne mula pe nevoile pieţei, în vara anului 2007 am hotarât să renunţăm la fabricarea produselor cu termen scurt de valabilitate şi să ne canalizam toata atenţia catre Crochete, Turtă dulce şi Fursecuri. Totodată, am hotarât să investim în tehnologizarea şi automatizarea liniilor de producţie, implicand costuri de peste 1 milion de euro.
2009 Dovada maturizării complete a companiei este amplul proces de branding pe care l-am demarat în 2009, un pas firesc şi necesar pentru o companie responsabilă. Astfel, sub brandul Panibu vom dezvolta toate gamele noastre de produse. Tot în 2009 a fost finalizată implementarea sistemului şi a fost realizată certificarea Sistemului de Management al Calităţii şi Siguranţei Alimentare.
Acasă | Despre noi | Produse | Noutăţi | Opinia consumatorului | Responsabilitate socială | Contact
© 2010 S.C. Paneurogal S.R.L. Toate drepturile rezervate